Kuljetus Jaakko Oksanen Oy

Oikopolku 8, 26560 Rauma

Puh. 0500 323 327

Tarjoamamme palvelut

Yrityksemme pitkä kokemus kuljetusalalta mahdollistaa monipuolisten kuljetuspalvelujen tarjoamisen asiantuntevasti ja luotettavasti kotimaan alueella. Kauttamme hoituvat elintarvike-, kappaletavara-, merikontti- ja pikakuljetukset sekä kappaletavarajakelu ja vetoautopalvelut. Lisäksi tarjoamme Raumalla lämpimissä hallitiloissa sekä pienimuotoista varastohotellitoimintaa että tilojen vuokrausta. Meillä on myös tarjolla näyttävä vetoauto esimerkiksi kiertueiden toteuttamiseen tai vaikkapa hääautoksi.

Kalustostamme ja suorittamistamme kuljetuksista näette lisätietoja ja kuvia Kalusto-sivulta.

Elintarvikekuljetukset

Elintarvikekuljetus-
kalustoon

Elintarvikekuljetukset hoidamme vuodesta 1980 asti kertyneen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Pystymme suorittamaan elintarvikekuljetuksia perälaudallisella täysperävaunukalustolla ja pakastekuljetuksiin sopivalla puoliperävaunukalustolla.

Täysperävaunukuljetukset

Täysperävaunu-
kalustoon

Tarjoamme täysperävaunukuljetuksia sekä kappaletavara- että teollisuuden tavarankuljetuksiin ADR-kuljetukset mukaanlukien. Pystymme suorittamaan täysperävaunukuljetuksia vyökapelli-, avolava- ja umpikorikalustolla. Lisäksi osa kalustostamme on varustettu sekä jalkalavalaittein että konttilukoin, joten pystymme vastaamaan hyvin monipuolisesti Teidän kuljetustarpeisiinne.

Puoliperävaunukuljetukset

Puoliperävaunu-
kalustoon

Suoritamme puoliperävaunukuljetuksia vyökapelli-, avolava-, umpikori- ja pakasteperävaunuin Teidän tarpeidenne mukaan. Kalustollamme hoituvat hyvin monipuoliset kuljetustarpeet erikoiskuljetuksia lukuun ottamatta. Niissä ohjaamme Teidät yhteistyökumppaneidemme puoleen.

Merikonttiliikenne

Merikontti-
kalustoon

Kuljetamme merikonttinne luotettavasti yli 15 vuoden aikana kertyneen merikonttiliikennekokemuksen pohjalta. Tavallisten merikonttien kuljettamisen lisäksi kuljettajillamme on huomattavassa määrin kokemusta myös säiliökonttiliikenteestä. Suoritamme merikonttiliikennettä pääosin puoliperävaunuyhdistelmillä omilla perävaunuillamme, mutta myös osa täysperävaunukalustostamme soveltuu merikonttikuljetuksiin. Kalustoomme kuuluu myös merikonttikuljetuksiin sopiva B-junan välivaunu.

Irtoperäkuljetukset

Irtoperävaunujen
vetoautoihin

Palveluihimme kuuluu vetoautopalvelujen tarjoaminen asiakkaidemme tarpeiden mukaan, kuten esimerkiksi irtoperävaunuliikenteeseen. Tarvittaessa kalustomme voidaan maalata tai teipata Teidän yrityksenne väreihin sekä varustella Teidän kuljetustarpeidenne mukaan.

Kappaletavarajakelu

Jakokalustoon

Suoritamme kappaletavarajakelua kevytkuorma-autoilla Turun ja Rauman seutujen talousalueilla. Kappaletavarajakelu voidaan tarpeidenne mukaan yhdistää myös varastohotellitoimintaan ja merikonttiliikenteeseen.

Pikakuljetukset

Tarvittaessa suoritamme pikakuljetuksia koko kalustollamme toimittaen lähetyksiä kirjekuorista aina täysiin täysperävaunukuormiin asti. Nopean toimituksen takaamiseksi käytämme tarvittaessa kahta kuljettajaa.

Varastohotellitoiminta

Tarjoamme Raumalla lämmintä varastotilaa pienimuotoiseen varastohotellitoimintaan. Tarvittaessa hoidamme myös merikonttien purut varastohotelliimme sekä varastohotelliin varastoitujen tavaroiden jakelun kaikkialle Suomeen.

Hallivuokraus

Raumalla sijaitsevista halleistamme Teidän on mahdollista vuokrata lämminta hallitilaa käyttöönne. Halleihimme mahtuu vaivatta sisään esimerkiksi puoliperävaunuyhdistelmä.

Kiertuekalusto

Jenkkirekkaan

Tarjoamme näyttävän jenkkirekan tuotteidenne markkinointitarkoituksiin tai vaikkapa hääautoksi. Jenkkirekan lisäksi tarjoamme Teille kiertuekäyttöön yrityksenne väreihin maalatut ja kiertueenne tarpeisiin varustellut merikontit jenkkirekan vetäminä. Saatte kiertueellenne siis tarvittaessa kuusi tai 18 metriä väreihinne maalattua, taatusti mielenkiinnon herättävää liikkuvaa mainostilaa.